PAPP-LAK

rebranding – 2023

Logó

A régi arculatból több elemet megőriztem, de egy teljesen új, professzionális megjelenésű arculatot terveztem, ami megfelel a kor trendjeinek.

Logó verziók

Világos és sötét alapon is jól működnek a színek.

Letölthető logó csomag

A gombra kattintva letölthető egy ZIP fájlban a logó csomag, melyben minden szükséges formátumban megtalálható a logó: képernyőre szánt színkezelésben a „screen” mappában, a nyomdai színkezelésű verzió pedig a „print” mappában.

Logó csomag letöltése
MÁRKANÉV:

PAPP-LAK INGATLANIRODA

A márkanévről készített tanulmány alapján a jövőben kizárólag a fenti írásmóddal írjuk a márkanevet, legyen szó bármilyen felületről.

Márkanév tanulmány

Névjegykártya

A Moo háromrétegű prémium névjegyét javaslom kivitelezésre. Itt lehet megtekinteni a gyártó oldalán az árakat, specifikációt: https://www.moo.com/us/business-cards/luxe

Email aláírás

Az email aláírás HTML verzióját ezen a linken lehet elérni és kimásolni:
https://papplak.com/email-signatures/papplak-email-signo.html

Bélyegző

A bélyegző típusa: COLOP Printer C30. Mérete: 47 x 18 mm. Bélyegzőház színe:  fekete + áttetsző. Festékpárna színe: Pink.

Link a gyártóhoz

Levélpapír

A levélpapír sablon Word formátumban lett elkészítve DOCX és DOTX formátumban. A DOTX formátum egy felülírástól védett sablon formátum, így ennek használatát javaslom. A gombra kattintva letölthető a csomag.

Levélpapír csomag letöltés

Arculati színek

A márkafolytonosság egyik továbbörökített eleme a színpaletta. A színek arányait és árnyalatait trendi és professzionális irányba igazítottam.

Mélyszürke

#222b2d

Pink

#ed1e79

Kék

#0071bc

Fehér

#ffffff

Köszönöm a figyelmet!

Ferenczi Gábor – Brand Designer

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik