01

Ingatlan közvetítés

02

Ingatlanhitel ügyintézés

03

Ingatlan tanácsadás

Ingatlan értékesítés adatelemzéssel

Hatékonyságunk kulcsa az adatalapú ingatlanpiaci elemzések alapján történő értékesítés. Az értékesítés folyamatát a birtokba-adásig nyomon követjük. Célunk, hogy mind az eladó, mind a vevő érdekeit maximálisan szem előtt tartva segítsük a feleket az ingatlanüzlet lebonyolításában.

Szolgáltatásaink

Társasházi lakások, családi házak, új építésű ingatlanok, építési telkek, ipari- és kereskedelmi ingatlanok, irodák, üzlethelyiségek eladásával, valamint bérbeadásával kapcsolatos közvetítői tevékenység.

Ajánlatkérés

Ingatlan finanszírozásra hitelfelvétellel kapcsolatos tanácsadás és teljes körű ügyintézés. Segítünk kiigazodni a hitelkonstukciók világában és megtalálni a lehető legjobb ajánlatot testreszabottan.

Ajánlatkérés

Évtizedes tapasztalatommal teljes körű tájékoztatással, tanácsadással tudok segíteni ingatlan vásárlással, ingatlan befektetéssel és ingatlan eladással kapcsolatos minden kérdésben.

Ajánlatkérés

Partnereink szolgáltatásai

Az energetikai tanúsítvány részletes információt nyújt az ingatlan energiafogyasztásáról. Az ingatlan besorolását az energiafogyasztás mértéke határozza meg.

Ajánlatkérés

A földhivatalban való sorban állás helyett bízzon ránk minden ezzel járó feladatot. Mi ismerjük az adatigénylési folyamatokat és a felmerülő kihívásokat. 

Ajánlatkérés

Hitelügyintézés újépítésű és használt ingatlan vásárláshoz, hitelkiváltáshoz és kamatfixáláshoz, valamint felújításhoz és korszerűsítéshez.

Ajánlatkérés

Ingatlan adásvételi szerződések, ajándékozási és öröklési szerződések, valamint jelzálogjog alapítására vonatkozó okiratok hitelesítése. Földhivatali nyilvántartásokban történő bejegyzések elvégzése.

Ajánlatkérés

Segítünk a lakás funkcionalitásának és esztétikájának optimalizálásában, kreatív megoldásokkal és szakmai tapasztalattal hozzájárulva a harmonikus és egyedi lakókörnyezet kialakításához.

Ajánlatkérés

Ügyvédünk jogi tanácsadást nyújt az adásvételi szerződés feltételeinek értelmezésében, valamint az ingatlan jogi státuszának vizsgálatában, így biztosítva az ügyfél érdekeinek védelmét.

Ajánlatkérés
Ingatlanjaink a facebookon